Eladás Ház, Melipilla, Santiago, Chile, Los Canelos de Miraflores, Curacavi

Eladás - Cod. 30245

  • Tipus: Ház
  • Terület: 200 m²
  • Szobák száma: 5
  • Emelet: 1

Ez az egyedülálló, természetet kedvelő házban található egy szép völgyben, mindössze 6 km-re az autópálya, félúton a főváros, Santiago és a tengerparti üdülőhelyek a tenger, messze terrortámadások. Hála a kiváló infrastruktúra, ahol tartózkodik a környéken, mind a Santiago és a tengerparti város Valparaiso vagy Vina del Mar, a lábánál egy völgyben, a ház 200 m²-es beépített terület, csendes helyen, egy hegyoldalban, fantasztikus kilátással a festői környezetben. A többit csak megszakad a csicsergő madarak, a levegő tiszta és friss, mint a tenger felől kommt.Das ingatlan fekszik, közvetlenül egy lakópark, amely biztonságot nyújt, hanem annak vidéki jellegű, és a nagy szárazföldi rengeteg magánélet földébe ajánlatokat. A létesítmény tartják tisztában eredeti, teljes őshonos erdők és a magán természetvédelmi 550 hektár. A folyamatosan fenntartott kavicsos út vezet a telek 6 km (10 min.) Ahhoz, hogy az autópálya.
A ház rendelkezik egy beépített terület 197 m² plusz 40 m² terasz. Az architektúra ökológiai újrahasznosított nemzeti keményfa, mint a tölgy és a Araucaria, látványos belmagasság akár 6 m, nagyon tágas. Az emeleten a nyitott terű nappali, étkező, konyha (amerikai és felszerelt Ikeamöbeln), a kamra és a három hálószoba készült újrahasznosított Araucariadielen. Két hálószoba van egy második szintje, és a vendégszobában, amely szintén egy Holzbodendielung, egy 2x2m tetőtéri szoba. Amellett, hogy a fürdőszoba, van egy második fürdőszoba zuhanyzóval / bathtub.The ingatlan tágas, 6800 négyzetméter, és saját vízellátás révén mély kutak és saját áramforrásról. Van is egy kis vendégház / stúdió páratlan kilátást és egy külön tároló kunyhó.
A kisváros Curacavi mindössze 15 perc alatt fekszik, és a szupermarketek, pékségek, hentesek, áruház, és a posta, bankok, kórházak, orvosok és Schulen.Die Távolság az autópálya mintegy 10 percre a nemzetközi repülőtértől Santiago mintegy 40 perc alatt, a kapcsolat a Metro 35 perc, Santiago városközpont kb 45 perc alatt, Valparaiso / Vina del Mar és a tenger is könnyen megközelíthető 50 perc alatt megközelíthető autóval. Vannak is gyakori buszjárat a völgyben, az autó lehet egy parkoló bejáratánál a társasház, közelében kell elhelyezni a buszmegálló.
A föld óta tapasztalható a megszerzése 2002-ben egy állandó és jelentős értéknövekedést, és ezért kiválóan alkalmas, továbbá nyílik a vonat és az autópálya építést, amely csatlakozni fog még könnyebben és gyorsabban az évek Curacavi és Santiago és a tengerparti városokban, mint befektetési, valamint a növekvő vonzerejét Curacavi Santiago lakosok, akik szabadulni akarnak a szmog, a zaj és a bűncselekmény Santiago.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB