Eladás Egyéb (földterület), Valdivia, Los Ríos, Chile, Chaihuin

Eladás - Cod. 39503

  • Tipus: Egyéb (földterület)
  • Terület: 8000 m²
  • Szobák száma: 0
  • Emelet: 0

Két földterületet árusítunk Chaihuinban (Los Rios régió, Chile): egy 0,8 hektáros telek (1,976 hektárnak felel meg) és egy másik 1,47 hektár telek (egyenérték 3,6309 hektár). Mindkét földterület ritkán lakott területeken található, és potenciális lehet lakóépületekhez vagy hasonló projektekhez. Víz- és villamosenergia-hálózatok elérhetőek néhány méterre a földterülettől.

Chaihuin egy gyönyörű, pihentető és egyedülálló hely, két természeti rezervátummal: a Valdivian tengerparti rezervátummal (spanyolul: Reserva Costera Valdiviana) és az Alerce Costero Nemzeti Parkkal (spanyolul: Parque Nacional Alerce Costero). Mindkét védelmi hely az ősi Fitzroyákkal (spanyolul: Alerce milenarios) rendelkezik, a Valdivian mérsékelt esőerdő ökorégió jellegzetes növény- és állatvilága mellett (spanyolul: Selva Valdiviana).

Vegye figyelembe, hogy a Costal Highway (spanyolul: Carretera de la Costa) nemrégiben kialakított építése és a két természetvédelmi terület létrehozása után Chaihuin gyorsan növekvő turisztikai igényt mutatott. Jelenleg ez a hely fantasztikus lehetőséget kínál a gasztronómiai üzleti, ökoturisztikai projektek vagy hasonlóságok iránt érdeklődő befektetők számára.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


Ad írta: Private
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB