Eladás Mezőgazdasági terület, Retiro, Maule, Chile, Retiro, Maule, Chile

Eladás - Cod. 43383

  • Tipus: Mezőgazdasági terület
  • Terület: 4920 m²
  • Szobák száma: 0
  • Emelet: 0

Csaknem 5 hektárnyi terület a hetedik régióban, a Maule régióban, Chilében, gyönyörű kilátással a völgyre és a hegyekre. A föld lágy lejtők és sima terep keveréke, ez utóbbi alkotja a föld nagy részét.

Minden út és ösvény, amelyet a terület megközelítésére használnak, jó állapotú.

A vizet ezen a területen kutak biztosítják, bár ezt fúrással kell megtenni. A közelben van egy szomszéd, aki már megtette ezt, két kutat fúrt, és sikeresen talált vizet viszonylag jó mélységben. Az ingatlan bejáratától 800 m-re van egy villanyoszlop, a telek kiszolgálásához a szolgáltatás meghosszabbítását kell kérni a helyi áramszolgáltatótól. Alternatív megoldásként napelemeket is vásárolhat, ezt a lehetőséget sokan választják, akik Chilében vidékre mennek élni.

A földet a múltban legelőre és állattenyésztésre használták.

Ez a föld már jogilag fel van osztva 8, egyenként 5000 m2-es telekre, amelyek közül az egyik valamivel nagyobb. Ha úgy dönt, hogy eladja földje egy részét, a felosztás már megtörtént, így rengeteg papírmunkát, fejfájást és pénzt takarít meg. Minden földrészletnek megvan a saját okirata, amely lehetővé teszi az eladást, ha kívánja.
Minden papírja rendben van, és a földhöz nincs tartozás.

Chilében joga van arra, hogy a saját tulajdonában lévő földterületen építse fel házát, amennyiben az előírásoknak megfelelően épít.

A terület félórányira van Parral nevű fővárostól, 45 percre Talcától, a régió fő városától. A tengerpart 40 perc, a hegyek pedig 1 óra alatt érhetők el.
A régiót jól benépesítik városok és falvak, ahol mindent megtalál, amire szüksége van, beleértve a már említetteket is. Santiago, az ország fővárosa 4 óra alatt elérhető.

A terület, ahol a föld található, számos természetes turisztikai célponttal rendelkezik, amelyek legfeljebb fél órányi távolságra vannak a földtől. Ebben a régióban található a "La ruta del vino" is, egy ösvény, ahol számos szőlőültetvény található, amelyeket felkereshet és kiváló bort vásárolhat nagyon kedvező áron.

Télen hideg, de ritkán 0° alatti az idő, nyáron a hőmérséklet átlagosan 28°-ot is elérhet. Az ősz és a tavasz általában nagyon kellemes az ország azon részén.

Amint a vásárlás mellett dönt, minden papírmunkát Chilében kell elvégezni, közjegyző felügyelete mellett, aki legalizálja az egész tranzakciót, és letéti szolgáltatást nyújt. Az eljárás viszonylag gyors és egyszerű.

Ha bármilyen kérdése van az országgal, a földdel, a kultúrával stb. kapcsolatban. Ne habozzon kapcsolatba lépni velem, szívesen segítek és válaszolok kérdéseire.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB